Home Cv-ul meu Ajutor Despre
Home → Parteneriat HART Consulting

Parteneriat HART Consulting


Despre Hogan Assessment Systems

Autoritate internationala in evaluarea personalitatii si in consultanta, Hogan Assessments are mai mult de trei decenii de experienta in reduceri dramatice ale cifrei de afaceri si in cresteri de productivitate, ajutand organizatiile sa angajeze oamenii potriviti, sa dezvolte talentele si sa evalueze potentialul de lider. Intemeiate pe mai mult de un secol de stiinta si sustinute de cea mai mare si mai completa plaja de cercetare in industrie, evaluarile Hogan prezic performanta la locul de munca prin evaluarea personalitatii in conditii normale, identificarea caracteristicilor deraiante si valorile de baza. Portofoliul Hogan inglobeaza instrumente de selectie a angajatilor, de dezvoltare si de leadership care permit companiilor sa gestioneze mai bine activele lor cele mai valoroase - oamenii.

Distribuitorul IDS Consulting este partener al HART Consulting

HART Consulting activeaza pe piata locala din anul 2006, oferind servicii de consultanta in arii precum: selectie (ROI, studii de benchmark intern, evaluari de personalitate si de abilitati), programe de evaluare si dezvoltare la nivel individual si de echipa (profile de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizationale, coaching, seminarii pe tematici de HR. HART Consulting este parte a retelelor internationale Hogan Assessment Systems si CCi Surveys International si partenerul autorizat pentru Romania si Republica Moldova pentru aceste instrumente de diagnoza.

Evaluarile psihologice ale personalitatii reprezinta cele mai bune practici pentru selectia si dezvoltarea talentelor.

Partea “luminoasa” a personalitatii

Profilul de Personalitate Hogan (HPI) - Evidentiaza punctele forte si abilitatile care faciliteaza dezvoltarea carierei profesionale. Trasaturile de personalitate analizate au impact asupra modului in care o persoana se raporteaza la mediul profesional si interactioneaza cu ceilalti. Aceasta evaluare identifica aspectele vizibile ale personalitatii - acele tendinte comportamentale care sunt usor remarcate si care contribuie la performantele profesionale. Este relevanta in raport cu un anumit post - scorurile scazute sau ridicate pot fi puncte forte in anumite contexte profesionale sau zone de dezvoltare in functie de solicitarile postului.

Partea “intunecata” a personalitatii

Profilul de Dezvoltare Hogan (HDS) - Identifica dispozitiile disfunctionale - tendinte comportamentale care apar sub presiune si in conditii de stres sau oboseala si care pot duce la esec profesional. Instrumentul evalueaza 11 teme comportamentale capabile sa submineze relatiile profesionale, sa reduca productivitatea si sa limiteze potentialul de dezvoltare in cariera. Aceste dispozitii disfunctionale pot sa afecteze actiunile si stilul de leadership al unei persoane. Atunci cand sunt sub presiune, cele mai multe persoane vor afisa anumite tendinte contra-productive sau factori de risc. In circumstante normale, aceste caracteristici ar putea fi considerate puncte forte, insa atunci cand o persoana este obosita, stresata sau distrasa, acesti factori de risc afecteaza eficienta personala si erodeaza calitatea relatiilor cu clientii, colegii sau subordonatii. 

Elementele interne al personalitatii - factori motivationali

Profilul Motivatiilor, Valorilor si Preferintelor (MVPI) - Identifica compatibilitatea intre factorii motivatori personali si cultura organizationala si indica in ce tipuri de posturi si medii profesionale o persoana va fi cel mai motivata sa lucreze. Acesti "driveri" motivationali pun in evidenta valorile centrale si ariile de interese ale unei persoane. Aceste informatii sunt deosebit de utile pentru determinarea tipului de mediu organizational in care o persoana va avea cele mai bune performante, precum si tipul cel mai probabil de cultura organizationala pe care un lider o va crea. 

© Copyright 2022, IDS Consulting         Termeni si conditii de utilizare       Trimite-ne parerea ta
info@hr.md     На русском языке