Home Cv-ul meu Ajutor Despre
Home → Descrierea ofertei de munca

Servicii de menaj si curatenie in GERMANIA!

Data publicarii : 04/10/2018
Data expirarii : 02/04/2019
Categoria: Munca necalificata
Locatie: Chisinau
Salariu (Min/Max): 1000 / 1200 EURO
JobRef: MU-14647
DESCRIERE OFERTA
Lucrul se desfășoară în incinta benzinăriilor amplasate pe autostrăzile din Germania și Austria, întrucît compania ELID Dienstleistungsunternehmen, acoperă 45% din aceste benzinării. În atribuțiile de serviciu ale angajatului intră următoarele responsabilități: -menținere în ordine și curățare în incinta restaurantelor și a WC-urilor din cadrul benzinăriilor de pe autostrăzi. Perioada de munca este de 2 luni inclusiv zilele de odihnă. Din acest considerent, angajtorul predispune după două luni lucrate ca salariatul să se întoarca acasă pentru o perioadă de 3 săptamîni, pentru care ulterior se poate reîntoarce la muncă obisnuită deja.

CERINTE FATA DE CANDIDAT
Trebuie să te afli într-o formă fizică bună, să fii o persoană sănătoasă, să ai dorință de a munci și o bună atitudine față de responsabilitățile zilnice pe care le primești.
Angajăm doamne!

BENIFICII SI BONUSURI OFERITE
Se oferă contract de muncă oficial, salariu de la 1000-1200 euro/lună curat în mână, cazare în condiții decente si transport tur-retur de la servici pină la locul de tari, asigurare medicală și socială, bonusuri.
Pentru mai multe informații ne contactați și vă oferim consulatație gratuită.

Date de contact ale companiei
Tel: 067432240
     
   
© Copyright 2019, IDS Consulting         Termeni si conditii de utilizare       Trimite-ne parerea ta
info@hr.md     На русском языке