Home Cv-ul meu Ajutor Despre
Home → Descrierea ofertei de munca

Euromaster Franța angajează mecanic pneumatică veh

Data publicarii : 31/05/2018
Data expirarii : 31/08/2018
Categoria: Inginerie
Locatie: altele
Salariu (Min/Max): 1800 / 2000 EURO
JobRef: IN-14449
DESCRIERE OFERTA
Sub responsabilitatea șefului agenției, veți efectua operațiuni de întreținere de rutină a anvelopelor industriale pentru clienții noștri profesioniști (transportatori, titlul profesional, agricultori ...).
Veți fi responsabil de: montarea şi demontarea anvelopelor, recanelarea și reșapare, permutarea anvelopelor și montarea anvelopele pe jante... în conformitate cu procedurile interne (fișele de intervenție) și cu normele de siguranță. Fiind în contact cu clienții noștri (șoferi, manageri de atelier, ...), reprezentați marca noastră în timpul intervențiilor dvs. Monitorizări ale parcului vă pot fi atribuite odată autonomă.

În ceea ce privește partea cu referire la vehiculele agricole, veți fi responsabili de depanarea clienților în cadrul și în confromitate cu procedurile interne. Veți fi, de asemenea, responsabil de consilierea clientului în caz de funcționare defectuoasă.
Dacă doriți mai multe informații, descrierea postului este disponibilă. 80% din lucrări sunt efectuate în exterior (depanare și intervenții la locul clientului cu autocamionul) și 20% în atelier (pregătirea, repararea, depozitarea pneurilor).

*Permis B obligatoriu - Lucrul sâmbătă- alternând o săptămână din două, o săptămână 42.5 și o săptămână 35h, 166h de muncă.

VĂ RUGĂM SĂ TRIMITEȚI APLICAȚIILE DVS pe: rh.autopneu@gmail.com, sau să apelați la 0033669649496

CERINTE FATA DE CANDIDAT
Experienta minim 1 an
Cunostinte de Limba Engleza/Franceză
Cunoștințele în domeniul computerului reprezintă un plus
Permis B obligato


BENIFICII SI BONUSURI OFERITE
cazare, transport
Date de contact ale companiei
Tel: +37367577697
e-mail:
     
   
© Copyright 2018, IDS Consulting         Termeni si conditii de utilizare       Trimite-ne parerea ta
info@hr.md     На русском языке