Home Cv-ul meu Ajutor Despre
Home → Descrierea ofertei de munca

Agent de recrutare - colaborator

Data publicarii : 16/05/2017
Data expirarii : 12/11/2017
Categoria: Resurse umane
Locatie: Chisinau
Salariu (Min/Max): -
JobRef: RU-13512
DESCRIERE OFERTA
Descrierea jobului

Informarea si intocmirea documentatiei necesare candidatilor Conceperea, plasarea si monitorizarea anuturilor publicitare (abilitati de marketing) Programează candidaţii pentru interviuri, gestionează baza de date a acestora şi susţine procesul de recrutare. Intermediaza legatura dintre angajator si angajat Organizarea si descrierea posturilor

Pe piața olandeză, GOODMORNING, în trecut Exotic Green Uitzendorganisatie, este una dintre cele mai mari agenții de plasare temporară a forței de muncă originare din Polonia și România.

Descrierea companiei

Firma GOODMORNING a fost înființată în luna mai, 2001, dezvoltându-se în sectorul agriculturii de seră. În ultimii ani, ne concentrăm din ce în ce mai mult pe activitățile de plasare a forței de muncă și payroll pentru firmele din alte sectoare de activitate, precum logistică, industrie, industria alimentară și construcții. GOODMORNING este cunoscută drept o firmă flexibilă, de încredere și bine informată. Datorită experienței noastre îndelungate în domeniul plasării lucrătorilor polonezi și români, am devenit un partener solid pentru multe firme. Zilnic, în jur de 1500 de angajați GOODMORNING sunt activi în diferite sectoare și domenii de activitate.

Bazele succesului nostru constau în organizarea internă, în angajații motivați și flexibili, implicarea la nivel și, bineînțeles, experiența îndelungată. GOODMORNING oferă continuitate și siguranță. În 2008, firma GOODMORNING a aderat la ABU (Asociația Agențiilor Private de Plasare a Forței de Muncă). Calitatea de membru ABU vă oferă dumneavoastră și clienților noștri garanția că respectăm cele mai stricte cerințe în domeniul plasării forței de muncă pe piața olandeză. Pe lângă aderarea la ABU, GOODMORNING mai deține și următoarele acreditări: Certified flexhome, NEN 4400-1, VCU și ISO 9001.

Prin urmare, multe firme mari și mici își desfășoară activitatea zilnică în baza experienței firmei GOODMORNING. Cunoașterea afacerii, buna înțelegere a proceselor de lucru și abordarea personalizată stau la baza procesului de plasare a angajaților noștri.

CERINTE FATA DE CANDIDAT
In vederea extinderii echipei noastre suntem in cautarea TA!

Firma Perfect at Work Holland S.R.L. in colaborare cu agentia Goodmorning este in cautare de un agent de recrutare, care sa se ocupe cu recrutarea si plasarea fortei de munca in Olanda.

Candidatul ideal in viziunea noastra este:


Rezistent la stres;

Inovativ, creativ, motivat;

Are bune abilitati de comunicare si relationare;

Studii superioare;

Cunostinte de limba engleza nivel mediu/avansat.

Cunostintele de marketing si PR reprezinta un avantaj.

Cunostinte de operare PC (MS office)

Permis de conducere categoria B.

Experienta in procesul de recrutare reprezinta un avantaj


Date de contact ale companiei
Tel: 0752 80 73 54
e-mail:
     
   
© Copyright 2017, IDS Consulting         Termeni si conditii de utilizare       Trimite-ne parerea ta
info@hr.md     На русском языке